geschiedenis
Tom behaalde zijn diploma van brood- en banketbakker aan Ter Groene Poorte in Brugge. Na de opleiding banketbakker volgde hij nog een extra specialisatiejaar banket. Vervolgens deed hij veel ervaring op bij verschillende bakkers uit de streek. Toen besliste hij samen met Sandra om een eigen zaak te starten. Na een lange zoektocht werd het huis in de Beernemstraat in Wingene aangekocht en verbouwd tot een moderne bakkerij met winkel.
Op 15 november 1997 opende Bakkerij Tom & Sandra zijn deuren. Vanaf dat moment werd er continu geïnvesteerd in nieuw materiaal en machines. In februari 2003 werd de winkel voor de eerste maal opgefrist. In 2010 volgde de installatie van een volledig nieuwe winkel. Door de aankoop van een chocolademachine in 2011 wordt nu ook de chocolade zelf verwerkt. Zo kan de kwaliteit gegarandeerd blijven.
Na die vele jaren van hard werken is Bakkerij Tom & Sandra uitgegroeid tot wat ze nu is, een kwaliteitsvolle en warme bakkerij met oog voor vernieuwingen steunend op een gewaardeerd cliënteel.